| Meer

De daglijnkaartjes kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. De juf of meester hangt de verschillende activiteiten die gepland zijn voor de dag van links naar rechts aan een touw (waslijn), op de muur of het bord. Wanneer er op éénzelfde moment verschillende keuzes kunnen gemaakt worden, kan zij of hij de kaartjes onder elkaar hangen. De tekeningen kunnen eveneens gebruikt worden als pictogrammen of “praatplaatjes".

Voorbereiden
Gebruik een meetlat en leg deze op de snijlijntjes van de kaartjes. Met een breekmesje kan je de kaartjes zo op maat snijden. Indien je beschikt over een vaste hand kan je ook een schaar gebruiken.

Afmetingen

  • Aantal daglijnkaartjes: 48
  • Afmeting hoeken van de klas: 105 x 148mm
  • Alle kaartjes zijn voorzien van een glanslaminaat op papier van 280gr.

Verzendkosten

€ 6,95 

EAN

 

 
€ 11,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Onze topmerken

nieuws

23 juni zijn wij vanaf 11.00 bij belle boutique in voorschoten. daar hebben wij ons kinderfeestje 

Rube & rutje

Het verhaal van Rube & Rutje
Rube & Rutje zijn twee boezemvrienden. Ze zijn ontstaan uit de fantasie van de Belgische kleuterjuf en tekenares, Griet Bertels.

De twee karakters werden al snel de beste vriendjes met alle kinderen in de klas omdat de belevingswerelden, levenslust en uitstraling van de tekeningen zeer goed bij deze groep aansloten.

De kinderen leren via Rube & Rutje op een eenvoudige en herkenbare manier dat je goed met elkaar overeen kan komen ondanks dat je verschillende karakters en hobby’s hebt. Hierdoor ontstaat een zachte, warme wereld, vol levenslust en plezier, waarin de mensen om elkaar geven.
 
“Rube & Rutje” is een label dat iedereen blij maakt!

De verschillende producten, waarbij educatie is vermengd speels hedendaags design, maakt van Rube & Rutje producten de ideale cadeau's om te geven en vanzelfsprekend ook te krijgen!

Rube & Rutje en heel wat medewerkers in binnen- en buitenland blijven nieuwe producten, educatieve pakketten en leuke doe-dingen voor kinderen ontwikkelen.
Recent werd "Be Safe" in het leven geroepen om kinderen veilig door het verkeer te loodsen.
In de toekomst zal daar ook ‘veilig in huis’ bij komen.
 
Het huidige programma bestaat uit zowel uit wenskaarten als gifts. Vanaf de geboorte via babykleding tot en met schoolartikelen zoals broodtrommels, school- en sporttasjes en koekendozen.
 
Maar net zoals de avonturen van Rube & Rutje, zal ook jij iedere keer opnieuw worden verrast door nieuwe en innovatieve producten die passen bij de wondere en verrassende wereld van de twee boezemvriendjes!
 

Contact

Hier kan je terecht voor al je vragen, opmerkingen en suggesties. Want we willen je niet alleen graag helpen bij vragen over Rube & Rutje, we zijn ook steeds benieuwd naar de beleving van de kinderen, ouders en groot-ouders wat website, tekeningen, communicatie, producten en nog veel meer betreft. Heb je een suggestie? Laat het ons zeker weten.

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW